Designpaahtimo verkkotapahtuma Sini Majuri 7.12.2021 klo 17-18

5,00 €

 Designpaahtimo tarjoaa kahvipöytäkeskusteluja muotoilusta, taiteesta ja tulevaisuudesta!

Kerran kuukaudessa verkossa järjestettävissä Designpaahtimo-keskusteluissa haastattelijana toimii Sami Sykkö. Haastateltavina nähdään Lahteen kytkeytyviä taiteilijoita ja muotoilijoita.
 
Lasimuotoilija Sini Majuri (Taiteen maisteri) on palkittu lukuisilla kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla, kuten kultaisella A'Design Awardilla Italiassa. Hän on toiminut kahdesti arvostetun kilpailun Grand Juryssä. Majuri on muotoillut käyttölasia esimerkiksi Hong Kongin M+ nykytaidemuseolle sekä hollantilaiselle DutZ Collectionille, jossa hän on myös toiminut kiertotalouden asiantuntijana.
 
Majurin runouteen ja tarinalliseen ilmaisuun pohjautuvia lasiveistoksia on nähty yli 60:ssä kansainvälisessä näyttelyssä esimerkiksi New Yorkissa, Tokiossa, Venetsiassa ja Dubaissa. Sini Majuri on suomalaista nykylasia elinvoimaistavan ja kansainvälistävän FRESH Finland-hankkeen perustaja.

 

KÄYTÄNNÖN TIETOJA TAPAHTUMASTA

 

Linkki verkkotapahtumaan lähetetään maksun yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ennen tapahtumaa. Linkin mukana lähetetään lisätietoja ja ohjeita osallistujille.

 

HUOM! Jos ostat useamman kuin yhden lipun, ilmoitathan kaikkien osallistujien postiosoitteet ja sähköpostiosoitteet. 

 

Verkkotapahtuma toteutetaan Zoom-alustalla, joka ei vaadi rekisteröitymistä.

Designpaahtimolähetykset nauhoitetaan. Tallenteet tulevat myöhemmin katsottaviksi verkkoon.

 

Huom. tuotteen hintaan ei lisätä posti- ja käsittelykuluja.

 

 

Varasto: 
50