Designpaahtimo

20,00 €

Lipun hinnalla pääsee kuuntelemaan Designpaahtimoa, voi halutessaan osallistua keskusteluun ja saa 60 g yhteistyökumppanimme Kahiwan kahvia kotiin postitettuna. Jotta kahvi ehtii perille ennen tapahtumaa, on tilaus tehtävä neljä arkipäivää aiemmin.

Linkki verkkotapahtumaan lähetetään maksun yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ennen tapahtumaa. Linkin mukana lähetetään lisätietoja ja ohjeita osallistujille.

Kerran kuukaudessa järjestettävissä taidetta, muotoilua ja tulevaisuutta koskevissa Designpaahtimo-keskusteluissa haastattelijana toimii Sami Sykkö.

Maaliskuun Desingpaahtimon liput ovat myynnissä jo nyt! Tapahtumasarjan toiseen kahvipöytäkeskusteluun 9.3. Sami Sykön vieraaksi saapuu Teemu Keisteri. Keisteri on helsinkiläinen kuvataiteilija, ja hänet tunnetaan erityisesti Ukkeli-hahmostaan, jota hän käyttää muun muassa vaatteiden kuvitusaiheena sekä kulttuuri-ilmiöiden käsittelyyn. Lisäksi Keisteri tunnetaan Windows 95 -miehenä DJ-keikoiltaan

Muut esiintyjät ovat:

6.4.2021 Kaisa Leka

11.5.2021 Tapio Anttila

2.6.2021 vieras julkaistaan myöhemmin

Kaikki tapahtumat ovat klo 17-18

Huomioithan ostaessasi usemaan kuin yhden lipun, niin ilmoitathan kaikkien osallistujien osoitteet ja sähköpostiosoitteet.

Verkkotapahtuma toteutetaan Zoom-alustalla, joka ei vaadi rekisteröitymistä.

Designpaahtimo lähetykset nauhoitetaan laaduntarkkailun ja asiakaskokemuksen parantamiseksi. Tallenteet jäävät vain museon omaan arkistoon.

Huom. tuotteen hintaan ei lisätä posti- ja käsittelykuluja.

Kumppanina tapahtumissa mukana Malski.

 

Varasto: 
46