Designpaahtimo Tapio Anttila 11.5.2021

20,00 €

11.5.2021 Tapio Anttila ja 2.6.2021 Kozeen Shiwan

Lipun hinnalla pääsee kuuntelemaan Designpaahtimoa, voi halutessaan osallistua keskusteluun ja saa 60 g yhteistyökumppanimme Kahiwan kahvia kotiin postitettuna. Jotta kahvi ehtii perille ennen tapahtumaa, on tilaus tehtävä neljä arkipäivää aiemmin.

Linkki verkkotapahtumaan lähetetään maksun yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ennen tapahtumaa. Linkin mukana lähetetään lisätietoja ja ohjeita osallistujille.

Kerran kuukaudessa järjestettävissä taidetta, muotoilua ja tulevaisuutta koskevissa Designpaahtimo-keskusteluissa haastattelijana toimii Sami Sykkö.

Toukokuun Designpaahtimon liput ovat myynnissä jo nyt! Tapahtumasarjan neljänteen keskusteluun 11.5. vieraaksi saapuu sisustusarkkitehti (SIO) Tapio Anttila, joka on arvostettu muotoilija sekä Suomessa että ulkomailla. Anttila työskentelee laajasti esinemuotoilun, konseptisuunnittelun ja sisustusarkkitehtuurin parissa. Hänet on palkittu muun muassa amerikkalaisella Good Design Awardilla, Kaj Franck -palkinnolla sekä Pro Finlandia -mitalilla 

Muut esiintyjät ovat:

2.6.2021 Kozeen Shiwan                     

Kaikki tapahtumat ovat klo 17-18

Huomioithan ostaessasi usemaan kuin yhden lipun, niin ilmoitathan kaikkien osallistujien osoitteet ja sähköpostiosoitteet.

Verkkotapahtuma toteutetaan Zoom-alustalla, joka ei vaadi rekisteröitymistä.

Designpaahtimo lähetykset nauhoitetaan laaduntarkkailun ja asiakaskokemuksen parantamiseksi. Tallenteet jäävät vain museon omaan arkistoon.

Huom. tuotteen hintaan ei lisätä posti- ja käsittelykuluja.

Kumppanina tapahtumissa mukana Malski.

 

MUSEOKORTTI-ETU: Kaksi tapahtumalippua yhden hinnalla!

Malva tarjoaa museokorttilaisille kahden Designpaahtimo-tapahtuman lipun yhden tapahtumalipun hinnalla. Kun ostat lipun ti 11.5.2021 pidettävään Designpaahtimo-tapahtumaan, saat kaupan päälle lipun seuraavaan ke 2.6.2021 järjestettävään Designpaahtimo-tapahtumaan lähettämällä Museokortti-numerosi myyntisihteeri Birgitta Harjulle osoitteeseen museokauppa(at)lahti.fi. Etuun sisältyy ainoastaan yksi kahvipaketti. Etu on voimassa 12.4.2021–11.5.2021. 

Varasto: 
41