Verkkotyöpaja Susanna Judin, Minun puuni -tussipesutekniikalla 8.6.2021

25,00 €

Taiteilija Susanna Judinin ohjaamassa työpajassa tehdään mielikuvistuspuu.

Suomalaisilla on aina ollut side metsään: jouluna tuodaan kuusi sisälle ja juhannuksena koivut kiinnitetään ovenpieliin. Lahden ympäristöpääkaupunkivuotena on hyvä muistaa puiden toimivan hiilinieluina.

Taiteilija Susanna Judinin ohjaamassa verkkotyöpajassa toteutetaan oma mielikuvituspuu akryylivärein lumppupaperille tussipesutekniikalla. Tekniikassa kukin voi valita tussin värin, joka jää kaikkiin maalaamattomiin pintoihin. Tekniikka opastetaan vaihe vaiheelta, ja työ etenee yhdessä tehden.

Työpajaan mahtuu 14 osallistujaa. Työpajalipun hinta on 25 euroa, ja siihen sisältyy tarvikekassi. Työpajaliput tulevat myyntiin Malvan museokauppaan ja verkkokauppaan. Tapahtumalinkki lähetetään lippunsa ostaneille ennen tapahtumaa.

Verkkokauppamyynti loppuu viisi arkipäivää ennen tapahtumaa, jotta tarvikekassit ehtivät perille. Verkkokaupan kautta ostettujen työpajalippujen hintaan lisätään tarvikepaketin postituksesta ja käsittelystä syntyvät kulut, jotka ovat 7 euroa. Osallistujalla tulee olla vesipiste ja hiustenkuivaaja saatavilla.

Varasto: 
12