Nuorisopalvelut

Nuorisopalveluiden syyslomatoiminnot tulevat myyntiin ma 8.10.2018 klo 9.00
Loma-aikojen leirit ja retket ovat maksullisia, mutta kuitenkin edullisia. Paikat ostetaan ennakkoon verkkokaupasta. Verkkokaupan kautta ilmoittaudutaan myös sellaisiin maksuttomiin toimintoihin, joiden osallistujamäärä on rajallinen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Xperience: Regions-lanit 24.–25.10.2018 klo 16.00–16.00 (24 h)
Onko pelaaminen parasta ajanvietettä? Kiinnostaako VR? Tule mukaan Asikkalan, Hollolan ja Lahden nuorisopalveluiden järjestämään 24H Xperience: Regions -laneihin. Xperiencessä pääset tutustumaan ja testaamaan sekä uudet että klassikkopelit, kokeilemaan VR-pelejä, ottamaan osaa erilaisiin peliturnauksiin sekä pelaamaan muiden kanssa. Paikalla on myös mm. Nintendo Switch ja laaja valikoima Playstation 4 -pelejä, joihin kaikki osallistujat pääsevät tutustumaan vapaasti. Tarvitset mukaan vain oman tietokoneen tai muun tarvittavan pelilaitteiston.
Xperience järjestetään Lahdessa 8-Salilla, osoitteessa Sammonkatu 8 F. Tapahtuma on päihteetön ja energiajuomavapaa. Pääsymaksu 5 euroa sisältää konepaikan, tapaturmavakuutuksen, turnaukset ja aamupalan. Pääsymaksu maksetaan käteisellä ovella.
Xperienceen ovat tervetulleita 13 vuotta täyttäneet. Xperienceen voi ilmoittautua osoitteessa http://www.asikkala.fi/ilmoittautuminen. Ilmoittautumalla tapahtumaan huoltaja antaa nuorelle luvan pelata K16-pelejä valvotusti ohjaajan läsnäollessa. Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Lisää vaihtoehtoja syyslomalle
Verkkokaupassa myytävien toimintojen lisäksi lomatoimintaa on tarjolla myös nuorisotaloissa ja -tiloissa eri puolilla Lahtea. Nuokkujen tekemislukkari päivitetään aina ennen loman alkua ja se löytyy osoitteesta http://www.lahti.fi/lomatekemista.