Nuorisopalvelut

Tekemistä ja toimintaa syyslomalaisille!

Ilmoittautumisaikaa syysloman toimintoihin on jatkettu. Ilmoittautumisaika päättyy to 21.10.2021 klo 17.00. 

Luethan nämä ohjeet ennen ilmoittautumista.

  1. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  2. Ilmoitathan vain ikärajan täyttäviä nuoria. Ala- tai yläikäisiä ei oteta toimintoihin mukaan, vaikka mukana olisi ikärajan täyttävä sisarus tai kaveri.
  3. Parhaat mahdollisuudet siihen, että kaverukset mahtuvat mukaan samaan toimintoon, saa ilmoittamalla heidät saman henkilön toimesta yhdellä kertaa. Huomioithan, että ilmoittautumisessa kysytään muun muassa jokaisen osallistujan laillisen huoltajan yhteystiedot. 
  4. Puhelinnumero ilmoitetaan muodossa 0505594125 (kaikki yhteen, ei maatunnusta jos numero on suomalainen).
  5. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan terveydenhoitajan tai lääkärin todistusta vastaan.
  6. Täytä kentät huolellisesti ja kirjoita kohtiin vain niissä pyydettyjä asioita. Kerro Lisätiedot-kohdassa sellaisista asioista, joista ohjaajien olisi hyvä tietää, esim. allergiat, sairaudet tai muut rajoitteet.
  7. Jos tarvitset lisätietoja, jokaisella toiminnolla on oma yhteyshenkilönsä, jonka yhteystiedot ovat tuotesivulla. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahti.fi.

Huom!

Jos asiakkaan tilaus jää kesken, kun asiakas on siirtynyt maksuvaiheeseen, paikka voi jäädä varatuksi kahden vuorokauden ajaksi, jonka jälkeen se vapautuu verkkokauppaan myytäväksi. Loppuun myytyihin toimintoihin voi näin ollen ilmestyä myytäviä paikkoja ilman erillistä ilmoitusta. Jos toiminnon otsikossa lukee Loppuunmyyty, myytäviä paikkoja ei enää ilmesty.

Noudatamme kaikissa toiminnoissa osallistujamääriin, turvaväleihin ja hygieniakäytäntöihin liittyviä viranomaismääräyksiä. Toimintoihin saa tulla vain täysin oireettomana. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä kaikille 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille nuorille.

Toimintojen osallistujamääriä ja ikärajoja voidaan supistaa tai toiminnot voidaan joutua peruuttamaan viranomaisten ohjeistuksien mukaan. Osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä, mikäli toiminto peruutetaan järjestäjän toimesta.

Lapsille ja nuorille tekemistä HarrasteLahti.fi-verkkopalvelusta

Lahden kaupungin HarrasteLahti.fi-verkkopalvelu sisältää tietoa lapsille, nuorille ja perheille tarjottavista harrastusmahdollisuuksista ja muista vapaa-ajantoiminnoista Lahdessa. Hakukoneella voit hakea sinua kiinnostavaa tekemistä.

Lisätietoja
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
Ulla-Riitta Moilanen, p. 050 559 4125
Päivi Aaltonen, p. 050 387 8790
etunimi.sukunimi@lahti.fi