Nuorisopalvelut

Kesälomalle paljon tekemistä

Nuorisopalvelut tarjoaa kesällä mahtavaa ja turvallista lomatekemistä lahtelaisille 10–29-vuotiaille nuorille. Luvassa on mm. KesäCamping-leirit, Kariston kesänuokku, retki laama- ja eläintilalle, taidepläjäystä, pupuleiri, klassikkopelipäiviä ja olympialaiset. Kesälomatoimintoja järjestetään laajasti Lahden alueella ja leirit nuorisopalveluiden leirikeskuksessa Sysmässä. Suurin osa toiminnoista on maksuttomia.

Osaan toiminnoista tulee ilmoittautua etukäteen verkkokaupassa ma 17.5. klo 9.00 alkaen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Avoimiin kesälomatoimintoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Toiminnot löytyvät kootusti myös harrastelahti.fi-sivustolta. 

Noudatamme kaikissa toiminnoissa osallistujamääriin, turvaväleihin ja hygieniakäytäntöihin liittyviä viranomaismääräyksiä. Toimintoihin saa tulla vain täysin oireettomana. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä kaikille 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille nuorille.

Toimintojen osallistujamääriä ja ikärajoja voidaan supistaa tai toiminnot voidaan joutua peruuttamaan viranomaisten ohjeistuksien mukaan. Osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä, mikäli toiminto peruutetaan järjestäjän toimesta.

Lisätietoja
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
Ulla-Riitta Moilanen, p. 050 559 4125
Tiia Bucovschi, p. 044 416 3743
etunimi.sukunimi@lahti.fi

Lapsille ja nuorille tekemistä HarrasteLahti.fi-verkkopalvelusta

Lahden kaupungin HarrasteLahti.fi-verkkopalvelu sisältää tietoa lapsille, nuorille ja perheille tarjottavista harrastusmahdollisuuksista ja muista vapaa-ajantoiminnoista Lahdessa. Hakukoneella voit hakea sinua kiinnostavaa tekemistä.

Lisätietoja
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
Tiia Bucovschi, p. 044 416 3743
etunimi.sukunimi@lahti.fi