Nuorisopalvelut

Tekemistä ja toimintaa kesälomalaisille!

Ilmoittautuminen kesäloman toimintoihin alkaa pe 15.5.2020 klo 13.00.

Tuotteet on jaettu verkkokaupassa nuorten toimintoihin ja nuorten aikuisten (16–29-vuotiaiden) toimintoihin

Luethan nämä ohjeet ennen ilmoittautumista

  1. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  2. Ilmoitathan mukaan vain ikärajan täyttäviä nuoria. Ala- tai yläikäisiä nuoria ei oteta mukaan toimintoihin, vaikka mukana olisi ikärajan täyttävä sisarus tai kaveri.
  3. Parhaat mahdollisuudet siihen, että kaverukset mahtuvat mukaan samaan toimintoon, saa ilmoittamalla heidät saman henkilön toimesta yhdellä kertaa. Huomioithan, että ilmoittautumisessa kysytään muun muassa jokaisen osallistujan laillisen huoltajan yhteystiedot. 
  4. Täytä kentät huolellisesti ja kirjoita kohtiin vain niissä pyydettyjä asioita. Kerro Lisätiedot-kohdassa sellaisista asioista, joista ohjaajien olisi hyvä tietää, esim. allergiat, sairaudet tai muut rajoitteet.
  5. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan terveydenhoitajan tai lääkärin todistusta vastaan.
  6. Jos tarvitset lisätietoja, jokaisella toiminnolla on oma yhteyshenkilönsä, jonka yhteystiedot ovat tuotesivulla. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahti.fi. 

Huomioimme kaikissa toiminnoissamme poikkeusolojen turvallisuus- ja hygieniaohjeistukset, mikä tarkoittaa muun muassa pienempiä ryhmäkokoja.

Huom!

Jos asiakkaan tilaus jää kesken, kun asiakas on siirtynyt maksuvaiheeseen, paikka voi jäädä varatuksi kahden vuorokauden ajaksi, jonka jälkeen se vapautuu verkkokauppaan myytäväksi. Loppuun myytyihin toimintoihin voi näin ollen ilmestyä myytäviä paikkoja ilman erillistä ilmoitusta. Jos toiminnon otsikossa lukee Loppuunmyyty, myytäviä paikkoja ei enää ilmesty. 

Lapsille ja nuorille tekemistä HarrasteLahti.fi-verkkopalvelusta

Lahden kaupungin HarrasteLahti.fi-verkkopalvelu sisältää tietoa lapsille, nuorille ja perheille tarjottavista harrastusmahdollisuuksista ja muista vapaa-ajan toiminnoista Lahdessa. Hakukoneella voit hakea sinua kiinnostavaa tekemistä.

Lisätietoja

Lahden kaupungin nuorisopalvelut

Reetta Möller, p. 050 387 8797