Nuorisopalvelut

Tekemistä ja toimintaa syyslomalle!

Ilmoittautuminen syysloman toimintoihin alkaa ma 30.9.2019 klo 9.00.

Luethan nämä ohjeet ennen ilmoittautumista

  1. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  2. Ilmoitathan vain ikärajan täyttäviä nuoria. Ala- tai yläikäisiä ei oteta toimintoihin mukaan, vaikka mukana olisi ikärajan täyttävä sisarus tai kaveri.
  3. Parhaat mahdollisuudet siihen, että kaverukset mahtuvat mukaan samaan toimintoon, saa ilmoittamalla heidät saman henkilön toimesta yhdellä kertaa. Huomioithan, että ilmoittautumisessa kysytään muun muassa jokaisen osallistujan laillisen huoltajan yhteystiedot.
  4. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan terveydenhoitajan tai lääkärin todistusta vastaan.
  5. Täytä kentät huolellisesti ja kirjoita kenttiin vain niissä pyydettyjä asioita. Kerro Lisätiedot-kohdassa sellaisista asioista, joista ohjaajien olisi hyvä tietää, kuten allergioista, sairauksista tai muista rajoitteista.
  6. Jos tarvitset lisätietoja, jokaisella toiminnolla on omat yhteyshenkilönsä, joiden yhteystiedot ovat tuotesivulla. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahti.fi.

Huom!

Jos asiakkaan tilaus jää kesken, kun asiakas on siirtynyt maksuvaiheeseen, paikka voi jäädä varatuksi kahden vuorokauden ajaksi, jonka jälkeen se vapautuu verkkokauppaan myytäväksi. Loppuun myytyihin toimintoihin voi näin ollen ilmestyä myytäviä paikkoja ilman erillistä ilmoitusta. Jos toiminnon otsikossa lukee Loppuunmyyty, myytäviä paikkoja ei enää ilmesty.

Verkkokaupassa myytävien toimintojen lisäksi lomatoimintaa on tarjolla myös nuorisotaloissa ja -tiloissa eri puolilla Lahtea. Nuokkujen menolukkari löytyy osoitteesta www.lahti.fi/lomatekemista.

Lapsille ja nuorille tekemistä HarrasteLahti.fi-verkkopalvelusta 

Lahden kaupungin HarrasteLahti.fi-verkkopalvelu sisältää tietoa lapsille, nuorille ja perheille tarjottavista harrastusmahdollisuuksista ja muista vapaa-ajantoiminnoista Lahdessa. Hakukoneella voit hakea sinua kiinnostavaa tekemistä.

Lisätietoja

Lahden kaupungin nuorisopalvelut
Reetta Möller, nuorisonohjaaja, p. 050 387 8797