Nuorisopalvelut

Tekemistä ja toimintaa syyslomalaisille!

Ilmoittautuminen syysloman toimintoihin alkaa ma 5.10.2020 klo 9.00 ja päättyy pe 16.10.2020 klo 16.00.  

Luethan nämä ohjeet ennen ilmoittautumista 

  1. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 
  2. Ilmoitathan vain ikärajan täyttäviä nuoria. Ala- tai yläikäisiä ei oteta toimintoihin mukaan, vaikka mukana olisi ikärajan täyttävä sisarus / kaveri. 
  3. Parhaat mahdollisuudet siihen, että kaverukset mahtuvat mukaan samaan toimintoon, saa ilmoittamalla heidät saman henkilön toimesta yhdellä kertaa. Huomioithan, että ilmoittautumisessa kysytään muun muassa jokaisen osallistujan laillisen huoltajan yhteystiedot. 
  4. Ilmoittautuminen on sitova.  
  5. Täytä kentät huolellisesti ja kirjoita kohtiin vain niissä pyydettyjä asioita. Kerro Lisätiedot-kohdassa sellaisista asioista, joista ohjaajien olisi hyvä tietää, esim. allergiat, sairaudet tai muut rajoitteet. 
  6. Jos tarvitset lisätietoja, jokaisella toiminnolla on oma yhteyshenkilönsä, jonka yhteystiedot ovat tuotesivulla. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahti.fi.
  7. Nuorisopalveluiden toimintaan osallistuvat ovat tapaturmavakuutettuja ko. toiminnon ajan. 
  8. Tapahtumissa ja toiminnoissa noudatetaan viranomaisten hygieniaohjeita. Sairaana tai oireilevana toimintoihin ei saa osallistua. 

Huom!  

Jos asiakkaan tilaus jää kesken, kun asiakas on siirtynyt maksuvaiheeseen, paikka voi jäädä varatuksi kahden vuorokauden ajaksi, jonka jälkeen se vapautuu verkkokauppaan myytäväksi. Loppuun myytyihin toimintoihin voi näin ollen ilmestyä myytäviä paikkoja ilman erillistä ilmoitusta. Jos toiminnon otsikossa lukee Loppuunmyyty, myytäviä paikkoja ei enää ilmesty. 

Lapsille ja nuorille tekemistä HarrasteLahti.fi-verkkopalvelusta

Lahden kaupungin HarrasteLahti.fi-verkkopalvelu sisältää tietoa lapsille, nuorille ja perheille tarjottavista harrastusmahdollisuuksista ja muista vapaa-ajantoiminnoista Lahdessa. Hakukoneella voit hakea sinua kiinnostavaa tekemistä.

Lisätietoja

Lahden kaupungin nuorisopalvelut

Piia Koponen, p. 050 559 4124