Nuorisopalvelut

Vietä talvilomaa turvallisesti nuorisotiloissa ympäri kaupunkia

Talvilomalla on luvassa paljon maksutonta ohjelmaa nuorille. Toiminnot toteutetaan suunnitelmien mukaan turvallisuus- ja hygieniaohjeet huomioiden. Luvassa on muun muassa pelipäiviä, kynsistudio, talvista seikkailua Perhepuistossa, pakohuonepelejä sekä etäLANit.

Ilmoittautuminen talviloman toimintoihimme alkoi ma 15.2. klo 9.00 ja päättyi ke 24.2. klo 20.00. Vapaita paikkoja voit tiedustella suoraan järjestävältä tilalta. Lisätietoja ja talviloman koko ohjelma osoitteesta www.lahti.fi/nuorisopalvelut.

Toimintamme on suunnattu 4.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Nykyisten koronarajoitusten vuoksi lähitoimintaamme ei voi osallistua 20 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat nuoret.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme turvallisuus-, hygienia- ja turvaväliohjeita. Tulethan toimintoihimme vain täysin terveenä ja oireettomana. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä 12-vuotiaille ja vanhemmille osallistujille.

Lisätietoja
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
Piia Koponen, p. 050 559 4124
etunimi.sukunimi@lahti.fi

Lapsille ja nuorille tekemistä HarrasteLahti.fi-verkkopalvelusta

Lahden kaupungin HarrasteLahti.fi-verkkopalvelu sisältää tietoa lapsille, nuorille ja perheille tarjottavista harrastusmahdollisuuksista ja muista vapaa-ajantoiminnoista Lahdessa. Hakukoneella voit hakea sinua kiinnostavaa tekemistä.

Lisätietoja
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
Tiia Bucovschi, p. 044 416 3743
etunimi.sukunimi@lahti.fi