Nuorisopalvelut

Lahden nuorisopalvelut järjestää lahtelaisille nuorille toimintaa kesä-, syys- ja talvilomien aikana

Loma-aikojen leirit ja retket ovat maksullisia, mutta kuitenkin edullisia. Paikat ostetaan ennakkoon verkkokaupasta. Verkkokaupan kautta ilmoittaudutaan myös sellaisiin maksuttomiin toimintoihin, joiden osallistujamäärä on rajallinen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Nuorisopalveluiden leirit järjestetään lähes poikkeuksetta luonnonkauniissa Naumi-Isorannan leirikeskuksessa Sysmässä, mutta retkikohteet vaihtelevat nuorten toiveiden mukaan. Suosituimpia päiväretkikohteita ovat olleet huvi- ja vesipuistot sekä makeistehdas.

Ulkopaikkakunnille tehtävien päiväretkien lisäksi lomatoimintaa on tarjolla myös nuorisotaloissa ja -tiloissa eri puolilla Lahtea.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme turvallisuus-, hygienia- ja turvaväliohjeita. Tulethan toimintoihimme vain täysin terveenä ja oireettomana. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä 12-vuotiaille ja vanhemmille osallistujille.

Lisätietoja
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
Piia Koponen, p. 050 559 4124
etunimi.sukunimi@lahti.fi

Lapsille ja nuorille tekemistä HarrasteLahti.fi-verkkopalvelusta

Lahden kaupungin HarrasteLahti.fi-verkkopalvelu sisältää tietoa lapsille, nuorille ja perheille tarjottavista harrastusmahdollisuuksista ja muista vapaa-ajantoiminnoista Lahdessa. Hakukoneella voit hakea sinua kiinnostavaa tekemistä.

Lisätietoja
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
Tiia Bucovschi, p. 044 416 3743
etunimi.sukunimi@lahti.fi