Nuorisoteatteri / Kesänäyttämö

Tällä sivustolla myydään lippuja sekä Lahden Nuorisoteatterin että Lahden Kesänäyttämön näytöksiin.

Lahden Nuorisoteatteri 

Teatterineuvos Matti Aro perusti vuonna 1953 kaupunginteatterin iltanäyttelijöiden teatterikoulun, jota melko pian alettiin kutsua Nuorisoteatteriksi. Varsinaisesti toiminta alkoi 24.5.1962. ja Lahteen perustettiin Suomen ensimmäinen kunnallinen nuorisoteatteri.

Lahden Nuorisoteatterissa on kaksi ryhmää 12–16-vuotiaat ja 17–22-vuotiaat. Molemmat ryhmät valmistavat teatteriesityksiä yhteensä noin 2-3 kpl joka vuosi. Lisäksi nuorisoteatterilaiset osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ja tempauksiin. Nuorisoteatterin ohjaajina toimivat Sanna Heiskanen ja Väinö Weckström.

Nuorisoteatterin toimintakausi on syyskuusta toukokuuhun. Esityskaudet ajoittuvat tammi-helmikuuhun sekä huhti-toukokuuhun. Verkkokaupan lipunmyynti avautuu aina hyvissä ajoin ennen kunkin esityskauden alkua.

https://www.lahti.fi/palvelut/kirjasto-ja-kulttuuri/nuorisoteatteri

Facebookissa Lahden Nuorisoteatteri 
Instagramissa @lahdennuorisoteatteri

Lahden Kesänäyttämö

Lahden kaupunki on tarjonnut nuorille kesätyömahdollisuuden teatterin parissa jo vuodesta 1995 lähtien. Ensi kesänä Lahden Kesänäyttämö olisi viettänyt 25-vuotisjuhliaan.

Kuten niin monet muut tulevan kesän tapahtumat, myös Lahden Kesänäyttämön 25. juhlavuoden Peter Pan -produktio joudutaan perumaan tältä kesältä koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilanteen takia.

– Haikein mielin siirrämme tämän kesän upeat suunnitelmamme seuraavaan vuoteen. Onneksi Mikä-mikä-maassa kukaan ei vanhene ja todellisessa maailmassa aika kuluu nopeasti, toteaa ohjaaja Sanna Heiskanen. 

Heiskanen uskoo, että lisäaika tulee näkymään hyvällä tavalla myös lopputuloksessa: Peter Pan liitäköön vielä korkeammalle kesällä 2021!

Peruutettujen esitysten lunastetut liput vaihdamme lahjakorttiin vuodelle 2021 tai palautamme lippujen hinnan suoraan tilille. Lippujen palautus alkaa välittömästi. Lahden kaupungin kulttuuripalveluiden henkilökunta on lipun ostaneisiin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Kesän 2021 esityspäivämäärät tiedotetaan niiden vahvistuttua.

https://www.lahti.fi/palvelut/kirjasto-ja-kulttuuri/lahden-kesanayttamo

www.phlastenkulttuuri.fi 
Facebookissa Lahden Kesänäyttämö
Instagramissa @lahdenkesanayttamo

Yleistä: 

Lippuja Lahden Nuorisoteatterin ja Lahden Kesänäyttömön esityksiin voi varata verkkokaupan lisäksi myös osoitteesta liput.lahti@gmail.com tai p. 044 716 1601. Huomioithan, että verkkokaupan kautta ostetut liput voi noutaa nimellä esityspaikan lipun