Nuorisopalvelut

TalviCamping-leiri Isorannassa 2023

Ilmoittautuminen TalviCamping -leirille alkaa ma 13.2.2023 klo 09.00 ja päättyy su 19.2.2023 klo 21.00.

Luethan nämä ohjeet ennen ilmoittautumista

1. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

2. Ilmoitathan vain ikärajan täyttäviä nuoria. Ala- tai yläikäisiä ei oteta leirille mukaan, vaikka mukana olisi ikärajan täyttävä sisarus tai kaveri.

3. Parhaat mahdollisuudet siihen, että kaverukset mahtuvat samalle leirille, saa ilmoittamalla heidät saman henkilön toimesta yhdellä kertaa. Huomioithan, että ilmoittautumisessa kysytään muun muassa jokaisen osallistujan laillisen huoltajan yhteystiedot.

4. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärin tai hoitajan todistusta vastaan.

5. Täytä kentät huolellisesti ja kirjoita kohtiin vain niissä pyydettyjä asioita. Kerro Lisätiedot-kohdassa sellaisista asioista, joista ohjaajien olisi hyvä tietää, esim. allergiat, sairaudet tai muut rajoitteet.

6. Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä leirin yhteyshenkilöön, jonka yhteystiedot ovat tuotesivulla. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@lahti.fi.

 

Lapsille ja nuorille tekemistä HarrasteLahti.fi-verkkopalvelusta 

Lahden kaupungin HarrasteLahti.fi-verkkopalvelu sisältää tietoa lapsille, nuorille ja perheille tarjottavista harrastusmahdollisuuksista ja muista vapaa-ajantoiminnoista Lahdessa. HarrasteLahti.fi-verkkopalvelun kautta ilmoittaudutaan maksuttomiin toimintoihin, joiden osallistujamäärä on rajallinen. Hakukoneella voit hakea sinua kiinnostavaa tekemistä. 

Lisätietoja 

Lahden kaupungin nuorisopalvelut 

Ulla-Riitta Moilanen, p. 050 559 4125 

Päivi Aaltonen, p. 050 387 8790 

etunimi.sukunimi@lahti.fi 

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.