Nuorisopalvelut

Tekemistä ja toimintaa syyslomalaisille!

Ilmoittautuminen syysloman toimintoihin alkaa ma 10.10.2022 klo 9.00 ja päättyy ke 19.10.2022 klo 16.00.

Luethan nämä ohjeet ennen ilmoittautumista

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoitathan vain ikärajan täyttäviä nuoria. Ala- tai yläikäisiä ei oteta toimintoihin mukaan, vaikka mukana olisi ikärajan täyttävä sisarus tai kaveri.

Parhaat mahdollisuudet siihen, että kaverukset mahtuvat mukaan samaan toimintoon, saa ilmoittamalla heidät saman henkilön toimesta yhdellä kertaa. Huomioithan, että ilmoittautumisessa kysytään muun muassa jokaisen osallistujan laillisen huoltajan yhteystiedot.

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärin tai hoitajan todistusta vastaan.

Täytä kentät huolellisesti ja kirjoita kohtiin vain niissä pyydettyjä asioita. Kerro Lisätiedot-kohdassa sellaisista asioista, joista ohjaajien olisi hyvä tietää, esim. allergiat, sairaudet tai muut rajoitteet.

Jos tarvitset lisätietoja, jokaisella toiminnolla on oma yhteyshenkilönsä, jonka yhteystiedot ovat tuotesivulla. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahti.fi.

Noudatamme kaikissa toiminnoissa osallistujamääriin, turvaväleihin ja hygieniakäytäntöihin liittyviä viranomaismääräyksiä. Toimintojen osallistujamääriä ja ikärajoja voidaan supistaa tai toiminnot voidaan joutua peruuttamaan viranomaisten ohjeistuksien mukaan. Osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä, mikäli toiminto peruutetaan järjestäjän toimesta.

Huom!

Loppuun myytyihin toimintoihin voi ilmestyä myytäviä paikkoja ilman erillistä ilmoitusta. Jos toiminnon otsikossa lukee Loppuunmyyty, myytäviä paikkoja ei enää ilmesty.

Tutustu syyslomalla nuorisotalotoimintaan, tilakohtaiset tiedot löytyvät HarrasteLahti.fi-verkkopalvelusta 

Lahden kaupungin HarrasteLahti.fi-verkkopalvelu sisältää tietoa lapsille, nuorille ja perheille tarjottavista harrastusmahdollisuuksista ja muista vapaa-ajantoiminnoista Lahdessa. Hakukoneella voit hakea sinua kiinnostavaa tekemistä.

 

Lisätietoja

Lahden kaupungin nuorisopalvelut

Ulla-Riitta Moilanen, p. 050 559 4125

Päivi Aaltonen, p. 050 387 8790

etunimi.sukunimi@lahti.fi

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.