Nuorisopalvelut

Lahden nuorisopalvelut järjestää lahtelaisille nuorille toimintaa kesä-, syys- ja talvilomien aikana

Loma-aikojen leirit ja retket ovat maksullisia, mutta kuitenkin edullisia. Paikat ostetaan ennakkoon verkkokaupasta. Verkkokaupan kautta ilmoittaudutaan myös sellaisiin maksuttomiin toimintoihin, joiden osallistujamäärä on rajallinen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Nuorisopalveluiden leirit järjestetään lähes poikkeuksetta luonnonkauniissa Naumi-Isorannan leirikeskuksessa Sysmässä, mutta retkikohteet vaihtelevat nuorten toiveiden mukaan. Suosituimpia päiväretkikohteita ovat olleet huvi- ja vesipuistot sekä makeistehdas.

Ulkopaikkakunnille tehtävien päiväretkien lisäksi lomatoimintaa on tarjolla myös nuorisotaloissa ja -tiloissa eri puolilla Lahtea. Nuokkujen tekemislukkari päivitetään aina ennen loman alkua ja se löytyy osoitteesta www.lahti.fi/lomatekemista.

Lapsille ja nuorille tekemistä HarrasteLahti.fi-verkkopalvelusta

Lahden kaupungin HarrasteLahti.fi-verkkopalvelu sisältää tietoa lapsille, nuorille ja perheille tarjottavista harrastusmahdollisuuksista ja muista vapaa-ajantoiminnoista Lahdessa. Hakukoneella voit hakea sinua kiinnostavaa tekemistä.

Lisätietoja

Lahden kaupungin nuorisopalvelut
Ulla-Riitta Moilanen, p. 050 559 4125
Päivi Aaltonen, p. 050 387 8790
etunimi.sukunimi@lahti.fi